Press

Arbetar du med media och önskar bilder på någon produkt eller vill du låna en speciell vara för fotografering hjälper vi dig gärna.

Pressbilder
Du är varmt välkommen att ladda ner de bilder som önskas till redaktionell text med hänvisning till Syster Lycklig. Många av de produkter som finns på vår hemsida är högupplösta pressbilder. Klicka på bilden så den öppnas i ett större format, högerklicka och välj "Spara bild som" för att ladda ner den till din dator.

Söker du en bild som ej finns som högupplöst på hemsidan, maila eller ring oss, så hjälper vi dig att få fram den.

Telefon: 08-612 65 64 
Mejl: info@systerlycklig.se


Lån av varor
Vi lånar gärna ut produkter för fotografering. Kom in i vår butik på Tegnérgatan 12 om du önskar låna så hjälper vi dig att plocka ihop sakerna. Hör gärna av dig innan så kan vi förbereda varorna åt dig.

Syster Lycklig AB
Tegnérgatan 12
113 58 Stockholm

Telefon: 08-612 65 64 
Mejl: info@systerlycklig.se

 

Stylistuppdrag

Vi erbjuder även en stylistservice för redaktionella uppdrag. Vi har mångårig erfarenhet av styling i olika miljöer, alltid med ljuvliga bilder som resultat och är experter på inredning och matchar mönster, texturer och färger på bästa möjliga sätt. I vårt nätverk har vi stor tillgång till unika miljöer, rekvisita och produkter. Vi inreder, dukar, dekorerar och pysslar för att skapa fantastiska miljöer och bilder till redaktionella uppdrag utefter era önskemål.

Portfolio

Foto: Niklas Veenhuis

Du hittar oss nära Sveavägen!

Varmt välkommen till oss för att inspireras, låna och fota!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan