Shoppingkväll

Boka en shoppingkväll hos oss!

Vill du ha en trevlig och annorlunda kväll tillsammans med vänner, jobbarkompisar, mammagruppen, fotbollslaget, släkten eller dina grannar? Vi håller kvällsöppet just för er!

Boka en kväll för dig och dina vänner och få butiken helt för er själva. Vi bjuder på ett glas och lite snacks medan ni i lugn och ro kan umgås, inspireras och shoppa.

Självklart har vi fina rabatter och några speciella erbjudanden för kvällen!

Att abonnera butiken för en kväll är helt kostnadsfritt men ni måste vara minst 15 personer.

Boka shoppingkväll
Vill du boka en shoppingkväll mejla förslag på datum eller ring, så bestämmer vi tillsammans en tid som passar.

Telefon: 08-612 65 64
Mejl: info@systerlycklig.se

Varmt välkomna!

Restaurangtips!

Ni kanske vill ha en riktig helkväll med tjejgänget. Ta ett glas vin eller avsluta kvällen med en god middag på en av de trevliga restaurangerna i våra kvarter.

Grill
Grill består av 10 olika rum med helt olika utseende och känsla. Maten är förstås grillad, och inspirerad av världens alla kök. På Grill samlas alla slags människor för att äta, dricka och umgås. Restaurangens bartendrar serverar spännande och svalkande cocktails i takt till musiken. Inredningen är personligt lekfull; matsalen är indelad i åtta avdelningar, alla med sin egen stil.

Telefon: 08-31 45 30

Här kan du läsa mer om Grill.

Köttbaren
Råbiff, hamburgare och kalvbullar, på Köttbaren satsar man på bra kött. Ät i baren - eller handla i deras butik och ta maten med dig hem. Köttbaren drivs av F12 och är både butik och bar, och har som namnet antyder en specialinriktning på kött. Köttbaren erbjuder även ett brett ölsortiment och en spännande drinklista, ta ett glas i baren innan eller efter shoppingen.

Adress: Tegnérgatan 32, Stockholm
Telefon: 08-505 244 26

Här kan du läsa mer om Köttbaren.

Man in the Moon
Man in the Moon är en restaurang och pub som erbjuder inte mindre än 200 olika ölsorter och även egenlagrad öl. I matsalen kan du smaka på rätter från à la carte menyn men också välja rätter från en något enklare pubmeny.

Adress: Tegnérgatan 2C, Stockholm
Telefon: 08-458 95 00

Här kan du läsa mer om Man in the Moon.

Rolfs Kök
På Rolfs kök serveras du nyskapande svensk mat av riktiga matälskare: i det helt öppna köket kan du se köksmästaren och kocken från kocklandslaget arbeta med säsongens närproducerade råvaror.

Adress: Tegnérgatan 41, Stockholm
Telefon: 08-10 16 96

Här kan du läsa mer om Rolfs Kök.

Saddle and Sabre Saloon & Steakhouse
Ett tillhåll för alla försvenskade cowboysare. Amerikansk interiör med träbord, mörka stolar och tavlor med western-motiv förstärker känslan av en amerikansk westernbar. Även på menyn är det amerikanskt som gäller.

Adress: Tegnérgatan 9 , Stockholm
Telefon: 08-20 30 34

Här kan du läsa mer om Saddle and Sabre Saloon.

Sue Ellen
Restaurang Sue Ellen är en kvarterskrog med schnizlar i köket och hög stämning i baren. Här äter och dricker man gott i en varm atmosfär med en avslappnad sorlande stämning.

Adress: Tulegatan 17 , Stockholm
Telefon: 072-531 99 99

Här kan du läsa mer om Sue Ellen.

Supper
Njut av den sydamerikanska värmen i storstaden! Suppers meny är komponerad så att man med fördel äter maten i två omgångar. Eftersom gemenskapen kanske är det allra viktigaste i sydamerikansk kultur så har Supper valt att servera maten i mitten av bordet för en social upplevelse där sällskapet delar på rätterna.

Adress: Tegnérgatan 37, Stockholm
Telefon: 08-23 23 24
E-post: stockholm@supper.nu

Här kan du läsa mer om Supper.

 

Bon Appétit!

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 st 0 kr
Till kassan